Vormingsdag Roermond

Fantastisch Vormingsdag nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Roermond

Als u een vormingsdag wilt houden in de omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omsingeld door groen en natuur bij Roermond, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een vormingsdag in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakte vormingsdag op maat dankzij de goede communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Roermond! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...