Vormingsdag Valkenswaard

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Valkenswaard

Als u een vormingsdag wilt geven in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vormingsdagen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles doet om uw vormingsdag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vormingsdagen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vormingsdag in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...