Vormingsdag Weert

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Weert

Als u een vormingsdag wilt plannen in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vormingsdagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Weert, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw vormingsdag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Weert en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Weert

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Weert en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het beste vormingsdag op maat dankzij de sterke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Weert! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...