Vormingsdag Zonhoven

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Zonhoven

Als u een vormingsdag wilt geven in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door een oase van groen bij Zonhoven, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vormingsdagen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vormingsdag in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...