Walking dinner Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Beringen

Als u een walking dinner wilt plannen in de mooie omgeving van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals walking dinners biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door groen en natuur bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Beringen en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een walking dinner in stijl bij Beringen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Beringen en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het beste walking dinner op maat dankzij de goede communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...