Walking dinner Bocholt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Bocholt

Als u een walking dinner wilt houden in de omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Bocholt, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bocholt en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met walking dinners in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een walking dinner in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste walking dinners in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De perfecte walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Bocholt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...