Walking dinner Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Bree

Als u een walking dinner wilt houden in de buurt van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als walking dinners biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige ligging omgeven door groen en natuur bij Bree, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een walking dinner) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een walking dinner in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Bree en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met walking dinners in de buurt van Bree en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een walking dinner in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het welslagen van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakste walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...