Walking dinner Eindhoven

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Eindhoven

Als u een walking dinner wilt plannen in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals walking dinners presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met walking dinners in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de duidelijke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...