Walking dinner Genk

Leuk Walking dinner bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Genk

Als u een walking dinner wilt geven in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw walking dinner een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met walking dinners in de buurt van Genk en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een walking dinner in stijl bij Genk

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Bekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte walking dinner op maat dankzij de duidelijke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een walking dinner. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...