Walking dinner Hasselt

Uniek Walking dinner bij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Hasselt

Als u een walking dinner wilt organiseren in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals walking dinners verleent Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een oase van groen bij Hasselt, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw walking dinner tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een walking dinner in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Hasselt en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met walking dinners in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een walking dinner in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een walking dinner. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Hasselt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste walking dinners in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het beste walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Hasselt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...