Walking dinner Houthalen-Helchteren

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Houthalen-Helchteren

Als u een walking dinner wilt plannen in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals walking dinners biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een enthousiast team dat alles doet om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een walking dinner in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons fraaie hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een walking dinner in stijl bij Houthalen-Helchteren

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakte walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement bij Houthalen-Helchteren! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...