Walking dinner Kinrooi

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Kinrooi

Als u een walking dinner wilt houden in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omsingeld door groen en natuur bij Kinrooi, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een walking dinner in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een walking dinner. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de goede communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk event bij Kinrooi! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...