Walking dinner Limburg

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Limburg

Als u een walking dinner wilt houden in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op evenementen zoals walking dinners verleent Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Limburg, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een walking dinner in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met walking dinners in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een walking dinner in stijl bij Limburg

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste walking dinners in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het beste walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement bij Limburg! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...