Walking dinner Lommel

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Lommel

Als u een walking dinner wilt organiseren in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals walking dinners verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door groen en natuur bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles doet om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een walking dinner in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met walking dinners in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een walking dinner in stijl bij Lommel

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Lommel en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het volmaakste walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...