Walking dinner Maaseik

Fantastisch Walking dinner bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Maaseik

Als u een walking dinner wilt plannen in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als walking dinners biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Maaseik, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw walking dinner tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een walking dinner in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met walking dinners in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een walking dinner in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een walking dinner. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte walking dinner op maat dankzij de bedreven communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...