Walking dinner Maasmechelen

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Maasmechelen

Als u een walking dinner wilt houden in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals walking dinners verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw walking dinner een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Maasmechelen, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maasmechelen en omstreken, met een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met walking dinners in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Maasmechelen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...