Walking dinner Neerpelt

Uniek Walking dinner nabij Neerpelt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Neerpelt

Als u een walking dinner wilt plannen in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een walking dinner in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Neerpelt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het volmaakte walking dinner op maat dankzij de bedreven communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...