Walking dinner Opglabbeek

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Opglabbeek

Als u een walking dinner wilt organiseren in de omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals walking dinners presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Opglabbeek, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een walking dinner in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met walking dinners in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het tot stand brengen van een walking dinner. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De perfecte walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...