Walking dinner Peer

Leuk Walking dinner nabij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Peer

Als u een walking dinner wilt geven in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals walking dinners presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Peer, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw walking dinner tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een walking dinner in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle walking dinners. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Peer en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een walking dinner. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Peer en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een walking dinner. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...