Walking dinner Roermond

Leuk Walking dinner nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Roermond

Als u een walking dinner wilt plannen in de mooie omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw walking dinner een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Roermond, een enthousiast team dat alles voorziet om uw walking dinner tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een walking dinner in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Roermond en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn aspecten voor succesvolle walking dinners. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met walking dinners in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een walking dinner in stijl bij Roermond

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste walking dinners in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de duidelijke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een walking dinner. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...