Walking dinner Valkenswaard

Leuk Walking dinner bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk walking dinner bij Valkenswaard

Als u een walking dinner wilt plannen in de buurt van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals walking dinners heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw walking dinner vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een walking dinner in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn ingrediënten voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met walking dinners in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Valkenswaard

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de duidelijke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een walking dinner. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...