Walking dinner Weert

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Weert

Als u een walking dinner wilt geven in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals walking dinners presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Weert, een supergemotiveerd team dat alles doet om uw walking dinner op en top toen doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een walking dinner) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Weert en omstreken, met aanliggend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn aspecten voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met walking dinners in de buurt van Weert en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een walking dinner in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Weert en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste walking dinners in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakte walking dinner op maat dankzij de bedreven communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische walking dinners. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een walking dinner. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Weert! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...