Walking dinner Zonhoven

Mooi Walking dinner nabij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch walking dinner bij Zonhoven

Als u een walking dinner wilt houden in de buurt van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals walking dinners biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw walking dinner een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles doet om uw walking dinner tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een walking dinner) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een walking dinner in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Zonhoven en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw walking dinner. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle walking dinners. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met walking dinners in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een walking dinner in stijl bij Zonhoven

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een walking dinner. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Zonhoven en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste hapjes en drankjes voor de beste walking dinners in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De ideale walking dinner op maat dankzij de sterke communicatie

walking dinners in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde walking dinners. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een walking dinner. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een walking dinner in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Zonhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...