Weekendje weg in Limburg

Weekendje weg in Limburg? Kies voor de gastvrijheid van Stiemerheide!

Wilt u een zalig weekendje weg in Limburg beleven? Dan bent u bij het gerenommeerde Limburgse Hotel Stiemerheide aan het juiste adres. Ons gemoedelijke en gastvrije personeel zal u alles geven wat uw hartje begeert op uw weekendjes (of langer verblijfsperiodes) in Limburg. Hotel Stiemerheide is het meest gastvrije hotel van Limburg. Onvervalste Limburgse hartelijkheid is ons geheime wapen voor immer geslaagde en heerlijke tripjes in Limburg.

Stiemerheide: uitgelezen uitvalsbasis voor een weekendje Limburg

Geen betere uitvalsbasis dan Hotel Stiemerheide om de prachtige streek rond Genk te verkennen. Of u nu wilt wandelen of fietsen in het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen, het idyllische Bokrijk wilt bezoeken of lekker wil citytrippen in trendy steden als Genk, Maastricht of Hasselt, Hotel Stiemerheide is voor dit soort weekendjes in Limburg dankzij zijn perfecte ligging en fantastische accommodatie de enige juiste keuze. Ontdek de heerlijke gastronomie in ons eigen restaurant ‘De Kristalijn’, gespecialiseerd in lokale lekkernijen. Of geniet van een heerlijke brunch, aperitiefjes of onze ontspanningsmogelijkheden zoals het binnenzwembad, solarium, sauna en sanarium. Bij ons logeert u in een hotel met oneindig veel mogelijkheden.

Stiemerheide: Pal in het mooiste stukje Limburg

Mensen komen van heinde en verre naar ons hotel voor weekendjes in Limburg. En vaak keren dezelfde gasten (Vlamingen, Nederlanders, Walen, Duitsers) steeds terug naar Hotel Stiemerheide. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn! Als u kiest voor een verblijf in Hotel Stiemerheide kunt u namelijk vanuit de best mogelijke locatie genieten van het beste wat Limburg te bieden heeft op alle vlakken. Om te beginnen de natuur met Nationaal Park Hoge Kempen met liefst 50 vierkante kilometer van de mooiste ongerepte natuur die er te vinden is in Vlaanderen. U stapt bijna letterlijk vanuit de uitgang van ons hotel de ongerepte natuur in. Ook de prachtige wandel- en fietspaden in de meest fietsvriendelijke streek van het land zullen nooit vervelen en er zeker voor  zorgen dat u nog meermaals terugkeert naar Stiemerheide voor weekendjes in Limburg om deze prachtige streek nog verder te verkennen.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...