Referenties

Beste,

Mogen we u en uw team van harte bedanken voor het uitstekend verzorgde feestmaal ter gelegenheid van ons jubileum. Iedereen was in de wolken van de gastronomische kwaliteit die ons werd aangeboden. De locatie van Stiemerheide was voor velen een mooie ontdekking.

We willen u ook bedanken voor de mooie upgrade van onze kamer naar een suite. Een aangename verrassing.

Last but not least heb je inderdaad voor zeer mooi en zonnig weer gezorgd, we hebben nog nagetafeld in de zon tot zeven uur.

Alles was vlekkeloos en aangenaam. Ook het personeel was zeer hartelijk en gedienstig.
We zijn een mooie ervaring rijker en jullie hebben bijgedragen aan ons geslaagd jubileum.

Hartelijk bedankt en met genegen groeten,

Chris en Hari Jacobs
Gouden bruiloft

 

 

Beste,

Terugkijkend op de ganse dag bij Stiemerheide kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Begeleiding van de receptie, het feest, het eten, bediening, sfeer en houding van personeel, de extra service naar Martine ( schoenen , sleutel,....) gaf ons een zeer goed gevoel en stelde ons erg op ons gemak. Daardoor konden we ook optimaal genieten van ons feest en de gasten.

Je eigen manier van aanpakken en de openheid daarbij was voor ons van in de voorbereiding al een vorm van zekerheid dat alles onder controle was. Voor ons geen stress deze mochten we aan u overlaten. Dank hiervoor, we hebben genoten !

Veel groeten,

Martine en Ignace
Huwelijksfeest

 

 

Beste,

Nu we reeds 3 weken gehuwd zijn en alle drukte en emoties een beetje verwerkt zijn, neem ik even de tijd om jou nogmaals te bedanken om deze mooie en onvergetelijke dag mee te helpen realiseren.
Dankzij u (en het team van personeel zijnde : maitre , bediening, kok , enz..) is onze huwelijksdag geworden wat we in gedachten hadden.
Van onze gasten kregen we ook niets dan lof te horen over de ontvangst, het eten, de bediening, ceremonie en het feest in het algemeen.
Kortom volgens ons ben jij het ideale visite kaartje van Stiemerheide met een vriendelijke en mooie uitstraling, een vlot iemand in de omgang met mensen, maar bovenal straal je vertrouwen, ervaring en klasse uit hetgeen mensen onmiddellijk een fijn gevoel geeft.

Groetjes

Inge & Philippe
Huwelijksfeest

 

 

Geachte,

Bedankt voor het organiseren van onze bijeenkomst. Iedereen heeft tegen mij gezegd dat het hotel, eten, congres zaal, alles was uitstekend!
Met vriendelijke groeten,
Emma
KU Leuven
Residentieel seminarie

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...