Omgeving

Vlaanderen heeft welgeteld één nationaal park... en dat bevindt zich deels in Genk. Het Nationaal Park Hoge Kempen telt meer dan 50km² ongerepte natuur waarin je zorgeloos fietst, wandelt of mountainbiket. (www.nationaalpark.be) Het huren van fietsen en mountainbikes is bij ons eveneens mogelijk.
Kattevennen is één van de zes toegangspoorten tot dit grootste natuurpark. Deze toegangspoort bevindt zich vlakbij Hotel Stiemerheide. Midden in dit gezinsvriendelijke domein prijkt een reusachtige sterrenbol: de Cosmodrome (www.cosmodrome.be)
Een andere toegangspoort van Het Nationaal Park Hoge Kempen is De Lieteberg (www.lieteberg.be) Het blotevoetenpad in de Lieteberg biedt u een aangename verpozing in een natuurlijk en streekeigen kader. Niet onbelangrijk is de rust en de stilte die u in De Lieteberg kan ervaren. Ver weg van de drukte, verkeer en lawaai kan u zich volledig concentreren op het lopen op blote voeten in de natuur.

Het bij het hotel gelegen 18-holes golfterrein “Spiegelven” (www.spiegelven.be) geeft u de kans om samen met familie of vrienden kennis te maken met de golfwereld.

Wie Genk zegt roept Racing we love you! Racing Genk voetbalt mee in de top van eerste klasse.
Het elftal is thuis in de Cristal Arena, een modern stadion met plaats voor 25 000 supporters.
Ervaren gidsen geven je graag een rondleiding. (www.goalmine.be)

Activiteiten in de buurt:

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...