Menukaart Moonstone
Voorgerechten | |
Geitenkaas Cavaillon meloen - gin tonic - quinoa |
23,00 |
Gravad lax van Noorse zalm brioche - dille - roze peper - beurre blanc |
24,00 |
Ceviche van tonijn watermeloen - rode peper - citroengras - miso |
26,00 |
Noordzeekrab bisque ravioli - coquille - kokos - kaffir limoen |
19,00 |
Velouté van puntpaprika pulpo - basilicum - lobbige room |
19,00 |
Steak rundertartaar krokant hoeve-ei - Mimolette - truffel |
24,00 |
Hoofdgerechten |
|
Risotto gepocheerd hoeve-ei - geroosterde groenten - truffel |
29,00 |
Schelvis Fregola - venkel - indonesische jus van schaaldieren |
36,00 |
Zeeduivel & pancetta groene risotto - tomaat - gepofte look |
38,00 |
Piepkuiken Franse kriel - geroosterde groenten - dragonsaus |
38,00 |
Chateaubriand “Simmentaler” Hasselback aardappel - groene asperge - zoete ui - Bordelaisesaus |
44,00 |
Nagerechten |
|
Assortiment artisanale kazen - geaffineerd door van Tricht | 19,00 |
Tompouce van geitenkaas druiven - appel - kersen balsamico |
17,00 |
Crème brûlée van Tahiti vanille madeleine - citrus compôte - Grand Marnier roomijs |
17,00 |
Aardbeien hangop - rabarber - gember - witte chocolade |
17,00 |
Dame blanche | 15,00 |
Chef Signature Menu
(Enkel voor 20:30 te bestellen)
Ceviche van tonijn
watermeloen - rode peper - citroengras - miso
~
Noordzeekrab bisque
ravioli - coquille - kokos - kaffir limoen
~
Zeeduivel & pancetta *
groene risotto - tomaat - gepofte look
~
Chateaubriand “Simmentaler”
Hasselback aardappel - groene asperge - zoete ui - Bordelaisesaus
~
Aardbeien
hangop - rabarber - gember - witte chocolade
of
Assortiment artisanale kazen
Geaffineerd door van Tricht
Supplement € 10,00
4-gangenmenu Wijnarrangement |
65,00 38,00 |
5-gangenmenu * Wijnarrangement |
80,00 45,00 |
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert Supplement assortiment van artisanale kazen |
10,00 19,00 |
Bib Gourmand
Gravad lax van Noorse zalm
brioche - dille - roze peper - beurre blanc
of
Steak rundertartaar
krokant hoeve-ei - Mimolette - truffel
~
Schelvis
Fregola - venkel - indonesische jus van schaaldieren
of
Piepkuiken
Franse kriel - geroosterde groenten - dragonsaus
~
Crème brûlée van Tahiti vanille
madeleine - citrus compôte - Grand Marnier roomijs
of
Tompouce van geitenkaas
druiven - appel - kersen balsamico
of
Assortiment artisanale kazen
Geaffineerd door van Tricht
Supplement € 10,00
3-gangenmenu Wijnarrangement |
48,00 30,00 |
Assortiment van artisanale kazen i.p.v. dessert Supplement assortiment van artisanale kazen |
10,00 19,00 |
Heeft u allergieën of dieetwensen, informeer uw gastheer/gastvrouw. Ingrediënten van onze gerechten kunnen variëren wegels dagvers aanbod.
Voor gezelschappen groter dan 6 personen is alleen vaste menukeuze mogelijk en geen à la carte varieteit.